Hozzájárulok ahhoz, hogy az A-Concept Kft-től hírlevelet kapjak
Üzleti színház Stratégiai értékesítés Rólunk
kapcsolat

Vállalati értékesítési stratégia

 

Az értékesítési stratégia nem más, mint egy üzleti modell, amely megmutatja a szervezet számára a célok eléréséhez vezető utat. Az értékesítés menedzsment feladata, hogy a stratégia szolgálatába állítsa az értékesítési szervezetet.

Ahhoz, hogy hosszú távon működtetni tudj egy sikeres értékesítési stratégiát, az alábbi 5+1 kulcskérdésre kell megtalálnod a választ:

 

  1. Milyen marketing eszközökkel és melyik értékesítési csatornákon, hogyan jutsz el a célpiactól az ideális vevőig?
  2. Mik az ügyfelek döntési motívumai, mi a te termékednek, szolgáltatásodnak a haszonértéke az ügyfelek számára?
  3. Hogyan különbözteted meg termékedet, szolgáltatásodat a konkurenciához képest? Hogyan mutatod be terméked, szolgáltatásod haszonérveit?
  4. Hogyan építed fel kapcsolatrendszeredet a vállalati hierarchiák különböző szintjeivel (döntéshozók, beszerzés, technikai/műszaki divíziók)?
  5. Milyen értékesítési és marketing eszközökkel, hogyan éred el, hogy hosszú távon te legyél a preferált beszállító a konkurenciával szemben?

 

 +1:  Milyen módon motiválod az értékesítési szervezetben dolgozó embereket, hogyan követed nyomon a szervezet és az egyének teljesítményét?

 

Cégünk korszerű üzleti coaching eszközökkel, egyedi tanácsadói projektek keretében segítséget nyújthat neked az értékesítési stratégia kifejlesztésében!

 

 

Amennyiben a mi szakértői segítségünket szeretnéd igénybe venni, lépj velünk kapcsolatba itt:

 Név:
Cégnév:
E-mail cím:
Telefonszám:
Üzenet:
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet


Közösségi oldalaink:
A-CONCEPT KFT. | H-2600 Vác, Szigony Köz 5.B | 00 36 70 606 6615 | sales@a-concept.hu | EU Adószám: HU23807626 | Adószám: 23807626-2-13 | Pár tipp A-Concept