Hozzájárulok ahhoz, hogy az A-Concept Kft-től hírlevelet kapjak
Üzleti színház Stratégiai értékesítés Rólunk
kapcsolat

B2B értékesítési tréning:


 
 

Mit fogsz kapni ezen a képzésen?

 

A képzés során megismered, és a saját cégedre testre szabhatod azt a módszertant, amely segítségével hosszú távon KÉPES LESZEL SIKERESEN BEJUTNI, MAJD MEGNYERNI ÚJ STRATÉGIAI ÜGYFELEKET oly módon, hogy megszerzed a döntéshozók támogatását, az árversenyt pedig elkerülöd.

A tréningen a gyakorlatban is működő megoldásokat fogsz kapni, amelyeket magabiztosan, félelmek és aggályok nélkül fogsz tudni alkalmazni annak érdekében, hogy az ÚJ POTENCIÁLIS ÜGYFELEID DÖNTÉSHOZÓI VELED AKARJANAK TÁRGYALNI!

Ezen a két napon végig vezetlek  A BEJUTÁS folyamatán onnanatól kezdve, hogy kiválasztod a potenciális ügyfeleidet addig, hogy sikeresen felépítesz egy olyan bejutási stratégiát, amely során megszerzed a fontos emberek támogatását.

 

Hogyan épül fel a "A BEJUTÁS" (B2B konzultatív értékesítési tréning)?

 

 A vállalati döntéshozatal pszichológiája

 A pozicícionálás stratégiája (hogyan legyél specialista?)

 Kik az ideális ügyfeleid?

 Hogyan építsd fel az értékesítés folyamatát?

 A fontos emberek megtalálásának stratégiája

 Hogyan építs fel egy hétlépéses bejutási kampányt?

 A “COACHÉPÍTÉS” stratégiája

 Hogyan törd át a preferált beszállítói listát?

 Hogyan szerezd meg a döntéshozók támogatását? (Tárgyalás a döntéshozóval)

 

Ezt mindenképpen olvasd el!

 

Fontos tudnod, hogy ez nem egy konferencia. A tréning kis létszámban zajlik (max. 12 fő), a résztvevők workshop formájában és gyakorlati szituációkon keresztül tanulnak. Itt nem csak figyelned és jegyzetelned kell, hanem keményen dolgozni is! Ilyen tréninget egy évben csak kétszer tartunk, egyszer tavasszal, egyszer összel. 

A tréning során a felsorolt témákban garantáltan olyan egyedi megoldásokat kapsz, amelyeket azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz. Ezen kívül lehetőséged lesz más, hozzád hasonló szakértőkkel együtt dolgozni, akik más iparágakban érnek el sikereket. A képzés után képes leszel profi módon, magabiztosan bejutni a potenciális ügyfeleid fontos döntéshozóihoz, majd az árverseny elkerülésével megkötni az üzletet!

 

Kiknek szól a képzés?

 

A tréning kifejezetten azoknak az értékesítőknek, cégvezetőknek, szakmai vezetőknek szól, akik vállalati környezetben, B2B tárgyalásokon vesznek részt, és akik sikeresen akarnak bejutni stratégiai ügyfelekhez

 

Miért érdemes bizalmat szavaznod nekem?

 

Mathe-Albert-1.jpgA vállalati értékesítést gyakorlati tapasztalatokból tanultam. A tanultakból csak azokat a hasznos dolgokat vettem át és adom most tovább, amelyek a gyakorlatban is alkalmazhatóak. Az elmúlt 20 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztem gyakorlati tapasztalatokat mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson (telekommunikáció), Nokia (mobil), Nokia Networks (telekommunikáció), Manutan International (kereskedelem). 

 

 

Mit gondolnak azok, aki már jártak a tréningen?
 
 
Némi kétséggel jelentkeztem Máthé Albert Eduárd  B2B értékesítési tréningjére, de kíváncsi voltam, kapok-e többet egy átlagos értékesítési tréningnél. Szerencsére a képzésen már az első 20 perc után szkeptikusból lelkessé váltam, mivel éreztem, nem egy szokványos képzésre jöttem el. Ami a legjobb, hogy a képzésen főként a gyakorlat dominál. Kemény tárgyalási szituációk vannak erős beszerzőkkel, nehéz taktikai elemekkel, így a résztvevők - hozzám hasonlóan - kimozdulnak a komfortzónájukból. Amitől nekem igazán hasznossá vált az, hogy a feladatok végén felfedtük a célokat és a legtitkosabb belső motivációkat, így utólag értelmet nyer minden mondat és mozdulat. És ebből jött az, hogy már másnap a gyakorlatban is tudtam használni a tréningen tanultakat, jobban megértettem az ügyfelek nyelvét. - Havér Balázs, értékesítési igazgató, Renner Kft. 
 

„Meg kell mondanom, hogy én az elmúlt 15 év alatt nem tanultam ennyit az értékesítésről, mint Máthé Albert B2B Sales tréningjén! Nagyon köszönöm és gratulálok neki, mert ilyen jellegű program nem nagyon van jelenleg a képzési piacon!” – Lévai Ágnes, ügyvezető, Alfa Humán Kft.

 

Időpont és helyszín

 

A tréning időpontja:

2020. szeptember 17-18. (09:00-17:00)

Helyszín: H2O TRÉNING STUDIÓ BUDAPEST, 

1067 Budapest, Eötvös utca 33. Fsz. 1. 

 

 

 

 
 

A tréning díja

 
„A BEJUTÁS” tréning ára: 120.000 Ft/fő +ÁFA.
 
 
EXKLUZÍV AJÁNLAT!
 
 
ERRE A TRÉNINGRE MOST EGY SPECIÁLIS 37,5%-OS  KEDVEZMÉNYT AJÁNLUNK FEL!
 
A KEDVEZMÉNYES ÁR:  75.000 Ft +ÁFA 

 

A létszámlimit miatt az előzetes jelentkezések lemondását legkésőbb 5 nappal a rendezvény előtt ​tudjuk elfogadni. A határidőn túli lemondás fizetési kötelezettséget von maga után.

 

További információkért írj a sales@a-concept.hu email címre, vagy érdeklődj a +36-70-606-6615-ös telefonszámon.

 

JELENTKEZÉS:Név:
Cégnév:
Irányítószám, város:
Utca, házszám:
E-mail cím:
Telefonszám:
Megjegyzés:
Képzés:
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet

Elküldöm

Közösségi oldalaink:
A-CONCEPT KFT. | H-2600 Vác, Szigony Köz 5.B | 00 36 70 606 6615 | sales@a-concept.hu | EU Adószám: HU23807626 | Adószám: 23807626-2-13 | Pár tipp A-Concept