Hozzájárulok ahhoz, hogy az A-Concept Kft-től hírlevelet kapjak
Üzleti színház Stratégiai értékesítés Rólunk
kapcsolat

Üzleti színház

…az új módszer, melynek segítségével egy jóval magasabb szintre emeljük a tárgyalási készségeidet!

 

AZ ÜZLETI SZÍNHÁZ egy olyan gyakorlati, egyedi, testreszabott fejlesztési módszer, ahol az értékesítők  főszereplőként vesznek részt valóságos üzleti helyzetekben. A program során olyan kihívásokat, nehéz üzleti helyzeteket, problémákat oldunk meg, amelyekkel az értékesítők valódi tárgyalásokon találkoznak.

Ez az egyedülálló módszer segít a tárgyalóknak abban, hogy a tanteremben tanult értékesítési és tárgyalási technikákat - kockázat nélkül - valóságos értékesítési szituációkban is kipróbálják. A program során valódi üzleti helyzeteket játszunk el, majd „mastermind coaching” formájában kielemezzük azokat. Az üzleti színház segítségével megtanítjuk az értékesítőket, hogyan válhatnak bátor és magabiztos tárgyalókká, kreatív és agilis értékesítőkké.

A program során megerősítjük csapatodat, elősegítjük egy pozitív gondolkodás kialakítását, és új eszközöket biztosítunk a jelenlegi üzleti légkör kihívásainak sikeres megoldására.

Ez a módszertan garancia arra, hogy ügyfeleinknek a leghatékonyabban adjuk át azokat a készségeket, amelyek azonnal a gyakorlatba ültethetők és a tréningekre költött beruházás megtérülését biztosítják.

 

 

Amennyiben a mi szakértői segítségünket szeretnéd igénybe venni, lépj velünk kapcsolatba itt:

 Név:
Cégnév:
E-mail cím:
Telefonszám:
Üzenet:
Hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben az értékesítési tudásomat hasznos témákkal fejlesszétek hírlevél formájában
Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket, aminek köszönhetően hatékonyan tudjátok támogatni a fejlődésemet


Közösségi oldalaink:
A-CONCEPT KFT. | H-2600 Vác, Szigony Köz 5.B | 00 36 70 606 6615 | sales@a-concept.hu | EU Adószám: HU23807626 | Adószám: 23807626-2-13 | Pár tipp A-Concept