Hozzájárulok ahhoz, hogy az A-Concept Kft-től hírlevelet kapjak
Üzleti színház Stratégiai értékesítés Rólunk
kapcsolat

Rólunk

 

... azaz 3 ok, amiért érdemes megbíznod bennünk!

 

  1. Az értékesítést és a marketinget nem könyvekből, vagy tantermekből ismerjük, hanem  gyakorlati tapasztalatokból. Az elmúlt 20 év során olyan világvezető, multinacionális vállalatoknál szereztünk gyakorlati tapasztalatokat, mint: Capgemini (IT tanácsadás), Ericsson (telekommunikáció), Nokia  (mobil), Nokia Networks (telekommunikáció), Manutan International (E-kereskedelem).

 

  1. Ismereteinket folyamatosan bővítjük és fejlesztjük annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legjobbat nyújtsuk! Naprakészek vagyunk a legújabb, legtrendibb marketing és értékesítési fogásokban.

 

  1. A tudás, amit szolgáltatás, tanácsadás vagy képzés formájában adunk, testreszabott és figyelembe veszi az adott iparág üzleti környezetét. A munkánkért MINDEN ESETBEN SIKERGARANCIÁT VÁLLALUNK!

 

Mi abban hiszünk, hogy a siker egyik legfontosabb titka az, ha képesek vagyunk megtalálni a közös hangot üzleti partnereinkkel, ha át tudjuk érezni az őket foglalkoztató problémákat és ezekre megfelelő, testreszabott megoldásokkal tudunk szolgálni.

Nem hiszünk abban, hogy a siker a szerencsén múlik. Azt gondoljuk, hogy a sikerhez egyértelmű célokra, tervekre, szakmai felkészültségre, és elhivatottságra van szükség.

Referenciáink: Nefab Packaging, Marso, Mars Magyarország, ProSpot sro, Luvata, Alfa Human, Rotapack Zrt., Kelly 2000 Zrt., Monster, Resilux Europe, Dyras, Iventa Management, SPED-M, Com-Forth, Layher, Motim Zrt., ARD Color, Euchner,  Chesterton, Gloster Telekom, Graphax.HU, Turck, Allwin Informatika, Keyence International, ALBIS Plastic, Bizerba Mérleg Hungária, Scademy, MVÜK, rEVOLUTION SOFTWARE, Trinety Media, EKI Creative, ITV Albatech, Shoprenter, Balmex, Renner, Scademy...

 
Közösségi oldalaink:
A-CONCEPT KFT. | H-2600 Vác, Szigony Köz 5.B | 00 36 70 606 6615 | sales@a-concept.hu | EU Adószám: HU23807626 | Adószám: 23807626-2-13 | Pár tipp A-Concept